Invent

Australská značka YD voní po Air Aroma


Australská retailová značka YD poskytuje špičkovou módu, je zacílená na mladé muže ve věku 18-25 let. ID značky je přesvědčivé, dynamické a atraktivní, zejména pro ty s rychle se rozvíjejícím městským životním stylem a pro ty, co chtějí vystoupit z řady.

Už v roce 2010 se rozhodli majitelé značky YD změnit celkový obchodní koncept, a to tak, aby jejich značka byla rychle identifikovatelná díky vůni. S tím pomohlo Air Aroma.

Tým Air Aroma začal okamžitě hledat tu pravou YD vůni, po měsíci příprav vybral Alan Norman, kreativní ředitel YD Australia, elegantní, vzrušující a přitažlivou vůni. Zvítězila bylinná vůně se základními tóny amber, dřeva a cedrového dřeva a svrchními tóny grapefruitu, cardamonu a mandarinky.

V prvních měsících roku 2011 mohli zákazníci YD poprvé ucítit i vůni své oblíbené značky. Zpětná vazba od zákazníků i zaměstnanců byla velmi pozitivní. Zákazníci si zboží prohlíželi déle, zvýšil se prodej i povědomí o značce. Marketingová strategie tak začala YD odlišovat od konkurentů v odvětví mužské módy, což pro ně znamenalo obrovskou konkurenční výhodu.

Comments are closed.

Produkty

banner-products

Kontaktujte nás !

Zaujaly Vás naše produkty? Neváhejte si domluvit osobní schůzku.

  • user_white ARIA PURA, Josefska 1, Brno, Czech republic
  • speech_white Tel. +420 602 448 803
  • mail_white E-mail: info@ariapura.cz

Visit also our social profiles:

Scroll to top