Invent

Crown využívá Air Aroma Aroslim pro boj s cigaretovým kouřem


Australský nejluxusnější pětihvězdičkový hotel Crown Towers se snaží zajistit luxus a prvotřídní kvalitu na všech úrovních – začal používat difuzér Aroslim pro boj s cigaretovým zápachem. Crown Towers je součástí kasina Crown, které nabízí nepřeberné množství zákaznických služeb, klade důraz na detail a bohatství, a teď už si dokázal poradit i s dlouhodobým nevyřešitelným problémem – cigaretovým kouřem.

Crown Towers vyzkoušeli různé systémy a metody, jak se kouře a hlavně zápachu zbavit, snažili se pročistit vzduch ve všech pěti patrech, ale nic se jim nezdálo dost efektivní a opravdu funkční. Aroslim od Air Aroma se pro ně však stal ideálním řešením, získali totiž kombinaci dobrého vzhledu a efektivity. Svým černým a lesklým designem se pro ně stal přístroj naprosto diskrétním, avšak elegantním.

Pro řešení a odstranění zápachu bylo využito vůně technologie Arotec. Rozptyl Arotec vůně patentovanou technologií „cold-air“ difuze dokázal odstranit cigaretový zápach přirozeně, bez použití drsných chemikálií nebo dráždivých látek. Arotec navíc pachy jenom netlumí, dokáže je totiž rozložit a přirozeně tak neutralizuje vzduch.

Teď už si hosté Crown Tower mohou vychutnávat jen svěží vůni, přirozené prostředí a luxus.

Více o provonění hotelových prostor zde.

Více o provonění zábavních podniků zde.

Comments are closed.

Produkty

banner-products

Kontaktujte nás !

Zaujaly Vás naše produkty? Neváhejte si domluvit osobní schůzku.

  • user_white ARIA PURA, Josefska 1, Brno, Czech republic
  • speech_white Tel. +420 602 448 803
  • mail_white E-mail: info@ariapura.cz

Visit also our social profiles:

Scroll to top