Invent

Sofitel provoňuje své hotely společně s Air Aroma


Kultovní hotel Sofitel využívá jedině Air Aroma vůní. Luxusní hotely Sofitel se totiž snaží probrat a dát jednoznačně najevo své francouzské kořeny v kombinaci s místními kulturami v rámci své sítě po celém světě – na těch nejkrásnějších místech. Sofitel nabízí to nejlepší z francouzské elegance, od jídla a vína až po lůžkoviny a celkový design. Hosté hotelu se rovněž mohou těšit na krásnou levandulovou vůni French Delight v hotelovém lobby.

Francie je známá svými levandulovými poli, a tak byla právě tato vůně pro Sofitel jasnou volbou. Jeho hosté totiž očekávají kvalitu a excelenci, kterou jim i Air Aroma může poskytnout – využitím nejkvalitnějších surovin z celého světa.

Užitím vůně Air Aroma ve spolupráci se zařízením Ecoscent dokázal personál hotelu provonět hotelové lobby o ploše celkem 4000 metrů krychlových, za pomoci pouhých čtyř difuzorů. Výsledkem je konzistentní a přitažlivá, velkolepá vůně. Podobného systému bylo využito i v Sofitel klubu, vysoce komfortní a nádherné části hotelu plné vynikajícího jídla a pití i elegantní hudby. Teď už i krásné vůně.

 

Comments are closed.

Produkty

banner-products

Kontaktujte nás !

Zaujaly Vás naše produkty? Neváhejte si domluvit osobní schůzku.

  • user_white ARIA PURA, Josefska 1, Brno, Czech republic
  • speech_white Tel. +420 602 448 803
  • mail_white E-mail: info@ariapura.cz

Visit also our social profiles:

Scroll to top